tiistai 30. syyskuuta 2014

Back in school

Heips! 

Matka takaisin turkista meni hyvin ja paluu arkeen myös! Nytt on ollut hieman stressiä koulussa joten en ole yksinkertaisesti ehtinyt paljon tätä blogia kirjotella mutta nytt pahin on ohi! :)
Me olemme tehneet liiketoiminta suunnitelmaa koulussa ja tein sitä luokka kaverin kanssa yhdessä. Siinä on mennyt paljon aikaa ja muutaman kerran hermotkin :D Mutta loppujen lopuksi se oli kivaa ja opettavaista. Viime viikolla saimme sen vihdoin ja viimein valmiiksi ja myös esitettyä. Viime viikolla meillä oli myös kuumakivihieronta koe ja se meni ihan hyvin lukuun ottamatta pieniä muisti katkoksia. Minulla oli myös anniskelupassi koe ja pääsin sen myös läpi vaikka olin ihan varma etten pääsisi kun olin niin stressautunut ja olin varma että unohdan kaiken heti kun paperi tulee naamani eteen :D Nytten me alamme miettimään jo opinäyte työtä joka on ihan kiva että sitä aletaan työstää jo näin ajoissa ettei tulisi niin kiire ja stressi. 
Tällähetkellä odotan eniten halloweenia että pääsen meikkaamaan itseni ja äitipuoleni pelottavaksi ja laittamaan kuvia tänne! Harjottelin koulussa vähän haavan tekemistä joka on itse asiassa tosi helppoa :) 
Tuo oli ensimmäien maskeerattu haavani joka on hieman kämänen ja näkyy selvästi ettei se ole aito mutta tiedän nytten miten sen saa näyttämään täysin aidolta :) laitan kuvia enemmän liiketoiminta suunnitelmastani ihan lyhyesti koska ajattelin että se kiinnostaa varmaan kun jo kerran siitä mainitsinkin :)

-Laura

3 kommenttia:

 1. Kerrot kiinnostavasti ja värikkäästi opiskelustasi!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä toi on aika aidon näkönen, luulin oikeeks ennenku luin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa no mä en tiiä onks se sentkii kun nään sen pelkkänä maskeerauksena kun olen sen itse tehnyt mutta olen kyllä parempiakin meikkllä tehtyjä "haavoja" nähnyt. Mutta tämä oli nytt ihan mun ensinmäinen :)

   Poista