torstai 11. syyskuuta 2014

Hamham treatment

Heippa taas ! 
Vatsatauti minulla vielä vaivaa.. Lääkkeet ovat ehkä hieman hellittänyt mutta silti tuntuu hieman ankealta kun joutuu vessassa vain rampata. Mutta kyllä sitä tässä rannalla silti on löhötty ja ehkä hieman ruskettunutkin :) Huomenna olisi lento takaisin suomeen joka jännittää hirveesti näitten vatsa vaivojen takia :(
Mutta joo vähän omaan alaani..
Hotelliin kuuluu spa hoitola ja sali myös, spa hoitolassa on vähän saman tapaisia hoitoja kun meillä koulussakin. Hoidot tehdään Decleorin tuotesarjalla joka on minulle jotenkin tuttu. En ole spassa käynyt mutta katselin heidän hinnastoa joka on tälläinen :)
Tuossa span hinnastossa ihan ekana on HamHam hoitoja mistä en ole itsekkään kuullut mitään entuudestaan, mutta se on turkkilaisten ihan oma hoito, mikä tehdään loman alussa saadakseen syvemmän ja kestävämmän rusketuksen. En tiedä miten tässä spassa tämä hoito tehdään mutta tjäreborgilla oli retki oikeaan hamham hoitolaan missä ensin tehdään kunnollinen kokovartalo kuorinta,  käydään höyrysaunassa ja kokovartalo hieronta. Sen jälkeen on tee tauko terassilla rauhassa ja sitten vielä öljykylpy. Elikkä eroaa tosi paljon suomen spa hoidoista. Meillä suomessa on kaikki tarkasti aikataulutettu mutta täälä näköjään asiakas saa rauhassa istua höyry saunassa ja välillä teellä terassilla.
Ihan kivasti ajateltu mutta näin kosmetologina ajateltuna he tuskin saavat paljon rahaa päivän aikana ellei heitä ole useampi. Koska suomessa meillä on se tietty aukiolo aika ja sen sisälle pistetään mahtumaan niin monta hoitoa kun vaan mahdollista ruoka tauot heitetään pois syödään silloinkun asiakaalla on kasvonaamio tai jalat jalkakylvyssä sen 10 min. Näin me teemme vain siksi että saisimme niin paljon rahaa kun mahdollista päivän aikana. Täälä jos asiakas istuskelee rauhassa terassilla ja näin, ei voi ikinä lippujen lopuksi tietää milloin hoito päättyy ja asiakas lähtee, ja voiko seuraavaa asiakasta ottaa enään. Mutta enemmän luksusta asiakkaalle tietty !

Mutta kirjottelen taas! 

1 kommentti:

  1. Hamham-hoito vaikuttaa rentouttavalta!

    Vertailet hienosti turkkilaista ja suomalaista spa-palvelua!

    VastaaPoista